Post by beausoconlumen on Feb 4, 2022 10:04:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 3: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 3: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερα όλα ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 3: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι είναι φοβερό παίξτε όλα τα επισόδια
Παρακαλώ μην εγκαταστήσετε αυτό το παιχνίδι όταν εγκατέστησα όλα τα παιχνίδια ice scream, βάλω αμέσως όλα τα μέρη αυτού του παιχνιδιού ένα βράδυ ο μπαμπάς μου έφερε παγωτό Μόνο για μένα το τρώω και κοιμόμουν ήταν 03:30 η ώρα τρεις και αν ο Rod αιχμαλωτίστε μας ότι ο ήχος της κραυγής ερχόταν στο σπίτι μου. Είδα ότι ο J, ο Micke, ο Charlie και η Lis αυτοκτονούσαν. Φοβήθηκα και κοιμήθηκα Ο Mini Rod πέθανε και η ταυτότητά του έπεσε κάτω και είδα τον Rod να έρχεται να με σκοτώσει.
Πολύ ωραίο και καλό παιχνίδι. Όμως, όταν δραπετεύουμε από τους φίλους μας από το Ροντ, μετά από πολλές δυσκολίες. Στη συνέχεια, ο Rod τους έπιασε ξανά και είπαν να συνεχίσουν στο επόμενο κεφάλαιο. Γιατί κάνετε έτσι που τους έχουμε ξεφύγει.
Κάθε φορά που προσπαθώ να περάσω το μάθημα χρησιμοποιώντας το ποδήλατο και χωρίς το ποδήλατο ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΦΡΙΑΖΟΜΑΙ ΘΥΜΩΝΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΟΡΥΚΟ ΜΟΥ.
Μου αρέσει αυτό, αλλά τις περισσότερες φορές το παιχνίδι κάνει προβλήματα και δεν με αφήνει να παίξω
Καλά το παιχνίδι είναι τέλιο,δεν έχω τι να πώ είναι από τα καλύτερα παιχνίδια πάλι καλά που είναι δωρεάν.👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Το καλύτερο παιχνίδι EVER!!!!
Δεν μου αρέσει να με κάνουν να βλέπω διαφημίσεις, και εδώ είναι το ένα μετά το άλλο.
Μου αρέσει, αλλά το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βοηθήσεις δύο άτομα, αλλά είναι τόσο αργά
Γεια, Αυτό είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι Ice Scream, προσθέστε περισσότερους χάρτες και περισσότερα cutscenes of The παρελθόν και προσθέστε περισσότερα Horses Piece
Είναι διασκεδαστικό, αλλά όταν ήμουν κολλημένος χρησιμοποιώ πάντα τη λειτουργία φάντασμα, αλλά μου θυμίζει ότι έρχεται μια διαφήμιση, οπότε ναι, είναι διασκεδαστικό και απίστευτα διασκεδαστικό επίσης, αλλά ανακάλυψα ότι είναι πολλές σειρές 1,2,3 οπότε είναι διασκεδαστικό αλλά σε κραυγή πάγου 2 Η Lis και ο Mike είναι ερωτευμένοι έτσι, αλλά σίγουρα διασκεδάζω και δεν έχω ολοκληρώσει ακόμη μια σειρά, οπότε δεν είναι ωραίο, αλλά οι φίλοι μου λένε ότι δεν είναι διασκεδαστικό, αλλά εγώ είναι διασκεδαστικό και ωραίο και έχω hack, αλλά δεν μπορώ να είμαι ο Rod και δεν μπορώ να πάω μακριά τόσο ναι 4 αστέρια💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗🌟🌟🌟🌟💗💗
Αυτό το παιχνίδι μου προκαλεί ανατριχίλα όταν έκανα ένα πρόβλημα στη λειτουργία σκληρού, όπου πατάς για να πιάσεις το πράσινο άλογο στο σταθμό του μετρό και με ηλεκτρικό πιστόλι και ράβδο και ενώ με πάγωσε το παιχνίδι έπεσε για κάποιο λόγο και παρακαλώ διορθώστε αυτό το πρόβλημα kleperians . Και σας αγαπώ παιδιά 😍
UNIT 1 - York Press
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά θέλω να βελτιώσετε περισσότερο το συμβατό είναι στο εμπορικό κέντρο όπου παίρνουμε το κόκκινο ξύλινο άλογο μερικοί άνθρωποι είναι εκεί που δεν ξέρουν πώς να οδηγούν το ποδήλατο, κάντε μια επιλογή τρεξίματος, όλα είναι υπέροχα
Ειναι τελειο το εχω νηκη 19 φορες
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, είναι τόσο διασκεδαστικό το μέρος της μοτοσικλέτας μου πήρε μερικές προσπάθειες, αλλά το πέτυχα γρήγορα. Συνεχίστε να φτιάχνετε παιχνίδια όπως αυτά είναι φοβερά👌👏👏
Ειναι χαλια !!!😠😤😡😡😡😠😠😠
Γεια. Είμαι εδώ για να σας πω ότι αυτό το παιχνίδι είναι το αγαπημένο μου και μου αρέσει να το παίζω συνέχεια. Όμως, ξέρω τι σκέφτεσαι; Σκέφτεσαι γιατί σου έδωσα μόνο τρία αστέρια. Ναι, επειδή κάποια στιγμή αυτό το παιχνίδι έγινε πολύ δύσκολο, παίζω σε λειτουργία gost για να δω κάποιες ενδείξεις για αυτό το παιχνίδι. Το πρόβλημά μου είναι όταν σκάβουμε στο χώμα, είναι τόσο δύσκολο να βρούμε το κλειδί όλη τη βρωμιά που σκάβω, αλλά ποτέ δεν βρίσκω κλειδί από το δεντρόσπιτο. Ναι, κάντε κάτι, αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα που έχω, κάντε κάτι. Κατά τα άλλα αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι. Σε ευχαριστώ.
Καλό παιχνίδι αλλά χαμηλής ποιότητας. Μου αρέσει να παίζω, αλλά αποκλείομαι από την εφαρμογή σε τυχαίες χρονικές περιόδους, ειδικά στη λειτουργία Ghost. Οι άλλες εκδόσεις είναι καλύτερες
Ice Scream 3 Horror Neighborhood - TikTok
Ήταν υπέροχο, αλλά το κομμάτι του ποδηλάτου ήταν αδύνατο. Κάντε έναν αριθμό 4 γιατί το τέλος ήταν σε μια κρεμάστρα από γκρεμό.
Πάρα πολλές προσθήκες και 1 ημέρα 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Είναι το πιο 5ο για να πάρεις μια καλή ιδέα γιατί το πιο σημαντικό είναι να έχεις τον ίδιο χρόνο οι δύο ομάδες δεν θα μπορούν πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν πολλή δουλειά για μένα ξέρω τι ώρα πιστεύεις ότι θα έχεις περισσότερο σημαντικό πράγμα για μένα να ξέρω αν υπάρχουν πολλοί τρόποι στις δύο χώρες που σημαίνει ότι σ'αγαπώ τόσο πολύ γιατί οι δύο ομάδες δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν για το ότι απλώς σκεφτόμουν το ίδιο όπως πρέπει να κάνει είναι ένα αριθμός για μένα να είμαι την ίδια στιγμή ο πιο 5ος που μπορώ να μα
1. δεν μπορώ να πάρω τα άλλα παιδία που κρίβοντε 2. Δεν μπορώ να βρω το κόκκινο άλογο για αυτό βάζω 3 αστέρια
Μου αρέσει αυτό, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να βρω το χρυσό ψάρι
Είναι καλό και όλα εκτός από το αγόρι είναι glichy, σου λέει να βγεις έξω ή να πάει σε μια οθόνη φόρτωσης και να σε επιστρέψει εδώ. είναι και στα δύο δεν μπορώ να πιάσω το ψάρι δεν ξέρω αν είναι μόνο στο android γιατί είδα τους youtubersvand το παίζουν μια χαρά και νομίζω ότι θα είχαν το ενημερωμένο τηλέφωνο, απλά λέω καλό παιχνίδι, δεν ξέρω γιατί σας το θυμίζω συνέχεια ένα καλό παιχνίδι, απλά δεν θέλω να πιστεύετε ότι είναι κακό xD
Είναι τέλειο παιχνίδι αλλά το πιο τρομακτικό είναι η Evil nun που την έχω δει όταν τελειώσα το παιχνίδι αυτό. Για να δείτε την Evil Nun πρέπει να κερδίσετε έναν αγώνα για να πάρετε τη μυστική φόρμουλα του rod
Το χρυσό ψάρι μου έφυγε και δεν έκανα τίποτα στις ρυθμίσεις, μπορείτε να το διορθώσετε. Σας ευχαριστώ
Ω ρε φίλε, το πράγμα είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι στο play store αυτή τη στιγμή, δεν έχω παίξει καλύτερο παιχνίδι τρόμου συγχαρητήρια
Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που δεν μου αρέσει είναι κάτι που ο ράβδος δεν παίζει τη μουσική του όταν σε κυνηγάει και προσπαθώ να νικήσω την ακραία λειτουργία προτού αυτό το παιχνίδι γίνει 10 φορές πιο δύσκολο, παρακαλώ διορθώστε αυτό το σφάλμα στην πρώτη ενημέρωση.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά εκτός από κάθε φορά που πυροβόλησα το καλάμι ήταν σαν να βγαίνει έξω, αλλά ούτως ή άλλως αν δεν κάνατε αυτό το παιχνίδι, μάλλον δεν θα υπήρχα. Σας ευχαριστούμε που φτιάξατε το παιχνίδι! Το Hope Ice Scream 4 θα έρθει σύντομα. Και κάτι ακόμα...Υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις αλλά δεν πειράζει!
Το τελευταίο παιχνίδι έδωσα αυτό το δύο αστέρια επειδή ήταν το ίδιο παιχνίδι και τώρα συνέβη το ίδιο πράγμα, αλλά μου αρέσει το γεγονός ότι μπορείτε να δείτε πλήρως το js house
μπαμπά playz
εινε τελιο γιατι εινε εκξτριμ και πρεπινασοσις τοπεδι και μπορις νατον τρολαρις
The ice cream seller has come to the neighborhood! He has kidnapped your friend and neighbor "Bob" and you've seen it all.
Ανακαλύψτε δημοφιλή βίντεο για Hi There Horror Movie Fans
Κρίμα το παιχνίδι .πρέπει να διαγράψεις αυτό το ηλίθιο παιχνίδι.
λήψη Ice Scream 4: Rod's Factory από Keplerians Horror ...
GCSE 09 - Pearson qualifications
Είναι πολύ καλό.
Όταν βρίσκεστε σε λειτουργία φαντασμάτων, ο αλιγάτορας ή ο κροκόδειλος μπορούν ακόμα να σας πάρουν, οι προγραμματιστές μπορούν να το διορθώσετε αν χρειαστεί
Όταν έκανα κλικ πάνω του, το μόνο που είδα ήταν μια μαύρη οθόνη. Περίμενα 5 λεπτά και δεν λειτούργησε. Διορθώστε αυτήν την εφαρμογή. Και παρακαλώ διορθώστε τα σφάλματα και τις δυσλειτουργίες εδώ.
Τι κακό παιχνίδι, κάνει τόσα πολλά παιδιά να γίνουν τρελό. Αν το google play έδωσε κενό αστέρι, προτιμώ να επιλέξω αυτά τα άδεια αστέρια.
Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί είναι κάπως ανατριχιαστικό και όταν προσπάθησα να ανοίξω η μπροστινή πόρτα δεν ανοίγει παρακαλώ διορθώστε αυτό το παιχνίδι.
Ice Scream: Horror Adventure στο App Store