Post by beausoconlumen on Feb 4, 2022 10:07:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара више новчића ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
Најбоље игра икада
Starije verzije aplikacije SpongeBob: Krusty Cook-Off za Android
Некада ми је била омиљена игра упркос свим микро трансакцијама неопходним за играње. Сада не могу ни да играм јер се ажурирање уопште неће инсталирати иако сам већ прошао кроз сва решавања проблема. Наставићу да се инсталира у нади за још једно ажурирање. Стигао сам до трећег ресторана и не желим да изгубим сав свој напредак.
Забавна игра (као стварно забавна). Али једноставно превише додатака. Гледајте огласе да бисте добили више новчића. Гледајте огласе да бисте добили бесплатне драгуље. Гледајте огласе за костиме. Гледајте огласе понекад након завршетка нивоа. Гледајте огласе да бисте убрзали време чекања на надоградњу... разумете моју поенту. И ово је такође пуних 30 секунди, а не оних на ИоуТубе-у које можете прескочити након 5 секунди. То би било у реду.
Не препоручујем ову апликацију чак ни својим пријатељима. То је досадно! На први покушај је у реду, нисам баш на високом нивоу, али је тако тешко. Клијент има мало чекања. Мислио сам да је у реду и добра апликација, али ми иде на живце! Избрисаћу ово!
Слатко је и лепо играти, али је срање. Не можете добити дијаманте редовно. Скоро немогуће играти. Морате платити за бољи ниво. Не вреди трошити новац на игру када само желите да играте. Ово није ЕА Спортс.
Одлична игра, само проблеми са много реклама, игра се насумично затвара и замрзава с времена на време, и покушава да дође до различитих светова. На пример, тренутно покушавам да преузмем Крусти Краб, али сваки пут када покушам, увек остаје на 0 процената.
SpongeBob: Krusty Cook-Off – Апликације на Google Play-у
Није ми јавио могу бити и тога како се соба како би било да сте у и око овога
Супер је
Друга мапа (црустр рак) не ради. То је само показивање неких украса и врата, а када почиње ниво, само је замрзнуто.
Игра је заглављена на нивоу и неће напредовати.
Направио сам неке куповине и прошао ниво палачинке. Прешао на ниво Крусти Краб и стално се смрзава. Уђем у ниво, Сунђер Боб нешто каже и ти тапнеш да наставиш. Чим се појави купац и појави се њихов мерач среће, игра се потпуно замрзне.
Сама игра је чврста и заразна. Иако је ово игра за децу, сматрам да је забавна. Али постоји проблем... Ниво Крусти Краб се не учитава и потпуно је нестао. Поново сам покренуо телефон константно, али и даље не ради. У суштини, заглавио сам се само у области за палачинке и не могу да напредујем кроз игру.
Дао бих овој игри 5 звездица, међутим игра се руши сваких 5-10 минута. Првобитно сам мислио да рекламе руше, па сам купио јефтин пакет који је укључивао уклањање огласа. Чак и након куповине пакета, моја игра се и даље руши сваких неколико минута. Руши се након што је ниво завршен.
Игра има неколико грешака. Не могу напредовати даље од епизоде 2. Када почнем да играм, састојци и алати се не појављују. Такође не могу да кликнем на неку од готових намирница. Заиста ми се свиђа игра, срање је што не могу више да је играм.
Мислим да је добро добра забава, тема сунђера боба је пријатна. Једина ствар која ми се не свиђа је да када купите нешто за своју радњу као што је нови апарат за кафу или додатни роштиљ итд. морате да сачекате да буде испоручено. Осим тога, графика је добра и игра је добра
Уцита се на50 посто и стане
... 50 i su besplatno ili platiti da igra igre na android uređajima. ... + roblox. besplatno + spongebob: krusty cook-off. besplatno + forza
Волим ову игру, она вам више помаже у кувању ❤
Обожавам ову игру јер можете да истражујете различита места и можете да истражујете различите ликове, али понекад ова игра касни и била је стварно досадна што кад год се појави реклама морате поново да покренете игру и вратите се, али ово је и даље невероватна игра Дајем ти пет звездица⭐⭐⭐⭐⭐
Игра је забавна, али систем драгуља је олупина. Како напредујете у достигнућима, и даље добијате само 1 драгуљ. Сада имам 500.000 новчића и не могу ништа да купим јер имам ограничене драгуље. Рекламе не раде ни да би добили драгуљ.Дошао сам до тачке у којој све што могу практично да урадим је штанд за палачинке, јер ми треба око 30 драгуља да бих само једну локацију надоградио довољно да наставим. Требало би да буде више доступности драгуља, уместо да плаћате за игру. Можда трговати кованицама за драгуље?
Ова игра је БИЛА супер забавна и имала је 5 звездица. Од тада сам изгубио СВЕ свој напредак откако сам добио нови телефон и када сам послао поруку техничкој подршци, они су одговарали све док нисам послао снимке екрана е-порука са мојим уплатама за претходну игру коју сам имао и сада су све поруке које сам имао са њима нестале . Био сам тако срећан и поносан на ову игру јер је била заиста забавна. Узели су ми новац, и сада је сав мој напредак изгубљен, и није им стало да ми помогну да га вратим.
Заиста волим Сунђер Боб, то је моја омиљена емисија и волим да кувам, хвала што сам ово направио
Заправо ми се свиђа ова игра, са једноставном игром. Дао сам само 2 звездице јер сам се заглавио у мапи 2, крусти краб. Сви визуелни елементи декорације, ентеријера и ствари су празни. Када покренем прву игру на тој мапи, заглавила се и не може ништа да помери. Зашто??
То је веома забавна игра!!!!!!!!!
2 звездице за апсолутно смешне грешке. Нпр., не могу да прикупим награде Серве Стрике изазова, он то једноставно не дозвољава, само показује укупан број од 17 удараца (од 15!). Игра Фри Цоок ми чак ни не показује које сам место на табели заузео јуче. Имао сам шансе да добијем неке награде тамо, тако да сада претпостављам да их нећу имати.
ова игра је одлична, има невероватан интернет и нема реклама које воле Сунђер Боб, ово ће вам се свидети
Одлична је. Игра је екстра
Претешко за дете. Приморатиће вас да купите "премиум" предмете да бисте завршили сцену. Лош дизајн игре.
Обично немам игрице на свом телефону, али сам потпуно опседнут овом!
Стварно забавно!
Cooking Fever: Restaurant Game APK. 2021-12-01 ... Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games APK. 2021-12-30 ... SpongeBob: Krusty Cook-Off APK.
Заиста је жалосно да овоме дам ниску оцену! Волим Сунђер Боб и игра је тако забавна, али се не учитава или се заглави у режиму туторијала без обзира на играње на ФБ-у или ако је преузмете из Плаи продавнице 😑🥺 Не могу да је играм сада и изгубио бих мој напредак ако га поново инсталирам.
Волим сунђер Боба
Игра се стално замрзава и зауставља и због тога се мој телефон гаси
Тренутно фрустриран. Каже да је потребно ажурирање. Али тада се неће ажурирати. Тако да не могу да играм.
Немојте ме погрешно схватити, волим ову игру. Веома је изазован, сличан Цоокинг Февер-у, има добру графику и цоол причу. Али оно што ме стварно нервира је колико је дуго и тешко потребно да се добије више дијаманата, чак и за гледање рекламе, морате чекати још 26 минута само да бисте добили 1 дијамант, а није довољно да купите још појачивача и играте кран вештина. Али у сваком случају ово је био проблем који имам. И даље одлична игра.
Мени сваки пут кад се уцизава избаци и немогу да је играм!
океј
Не могу више да играм, поправи што пре
за надоградњу је потребно много дијаманата док не можете добити дијаманте без куповине..
забавно је, али не бих га играо предуго
Одлична игра, свиђа ми се. Једина мана коју налазим код њега је то што ће након завршетка нивоа то учинити своје и показати ми чинове и остало, али након што притиснем наставак, вратиће ме на ниво. Палачинке ће се и даље кувати, још увек могу да правим ствари, али муштерије не долазе. Морам да затворим апликацију и поново је отворим да бих прешао на следећи ниво. То је досадно у овом тренутку. Желим да играм ову игру.
Igre Za Decu Besplatne Igrice Puzzle - RTA Online
Превише ажурирања. Незгодно. Никад не могу да играм. Губљење времена.
Видите, свиђа ми се игра, али игра се руши, надоградње су смеће са потребним новчићима и драгуљима, једва добијам драгуље. И о, да, руши се након 2 нивоа. Поправите игру момци. Могло би бити тако сјајно, в популарно, али неееееееееееееш само да објавиш прву верзију и никада нећеш ажурирати или исправити грешке
Сооо писсед је имао преко 300 драгуља и стигао је тако далеко у игри, а онда се избрисао ух ужасно
Za najbolju igru iz Google Play prodavnice za 2020. proglašena je SpongeBob: Krusty Cook-off. Nova igrica sa dobro poznatim likovima bila je
Испоставило се да је игра прилично осредња. Каква штета, полагао сам велике наде у то. Забављао сам се на штанду за палачинке, успео сам све да надоградим и украсим како сам желео за само два дана. Невоље су почеле на штанду са слатким паштетама. Надоградња је постала скоро немогућа, било ми је било потребно више драгуља или више новчића, набавити било шта од тога било је скоро немогуће; достигнућа, нивои на штанду за палачинке, гледање реклама уопште није помогло. Надам се да ће бити боље, игра има много потенцијала