Post by beausoconlumen on Feb 4, 2022 10:11:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie War Idle Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie War Idle Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד מטבעות רבים ▞▞▞
▞▞▞ Zombie War Idle Defense Game 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה כיף זה כמו רובלוקס
משחק Osm
משחקים מדהימים
לא משנה כמה תנסה, אתה צריך מודעה אחת כדי לזכות ברוב הרמות. אם מרגישים עליית רמות של חפץ לא משנה. משחק מכוון פרסומות.
המשחק הזה לא ראוי להתקין.
האף-בי-איי תפתחו את הדלת, אתם מועמקים
ימים ארוכים של משחק כשהלכתי לזירת משחק, נאלצתי להיכנס ולצאת, החזירו אותי לאחור, איבדתי הכל. אני רוצה את הכסף שלי בחזרה
לא משחק מהשורה השלישית הכי טוב
העדכון האחרון דפק הכל. עכשיו אפילו האויב הבסיסי הם טנקים כבדים. זה מגוחך.
לא יאפשר רכישות. ננעל כאשר אתה צופה במודעה לקבלת הטבות בחינם. אל תפריע.
תהנה
תעשה חיים
יש לי טלפון חדש עכשיו אני צריך להתחיל הכל מחדש
משחק מהנה, אבל אתה צריך לבזבז כסף או לראות המון פרסומות כדי לשפר את הדמויות שלך גם יש אירועים בוייטנאם וסינגפור אבל לא בשאר העולם אז אני מבין שזה לא הוגן
המשחק הזה הוא סופר אבל המשחק הישן ביקש כסף מתקשר אלינו אל תפנה אלינו בבקשה
כיף טוב אני אוהב את זה סופר
לא בשבילי
מאז העדכון האחרון לא הצלחתי לאסוף שום תגמולי סרק, תגמולי כניסה יומיים או לשחק באתגרים חדשים כלשהם, הייתי נותן לזה 5 התחלות אבל בגלל התקלה המצערת הזו אני לא יכול. אני אמשיך לראות אם יבוצעו שינויים. אנא תקן את זה. עדכון: אז התחלתי לקבל בחזרה את תגמול ה-Idle אבל אני לא מקבל את תגמולי ההתחברות היומי, זה מאוד מתסכל כי זה משחק טוב אבל אין שום דבר שמניע אותי להמשיך לשחק. בבקשה תקן את זה!
שלם 2 זכייה
הייתי נותן סקירה של 5 כוכבים, נראה שזה פשוט משתלם לשחק במשחק. אל תבינו אותי לא נכון זה הגון רק צריך עוד דרכים להשיג רסיסי גיבורים ולשדרג חומרים מבלי לקנות בכסף אמיתי.
מרגש ומהנה
משחק חמדני מאוד. אל תשלם כסף. עכשיו אתה צריך לשלם כסף עבור גיבורים שהיו בחינם וניתן היה להרוויח אותם בחינם. לא רק שהמשחק לא החזיר לי את חבילת Valerio של 10$ שקניתי אלא שהם אף פעם לא נתנו לי, את כל הגיבורים שקיבלתי בחינם אפשר להשיג רק עכשיו על ידי תשלום כסף בפועל. נתונים סטטיסטיים של גיבורים השתנו באופן דרמטי לאחרונה. הם עצבנו את כל הגיבורים הנדירים והבריחו את גיבורי ה-SR. פאבל ואלריה שלי עכשיו חסרי תועלת. אני מסיר את ההתקנה וסופר את המשחק הזה כהפסד
כיף, קל לשחק רק שדרג את הגיבור שלך, אבל אני יכול להיכנס לאירועי זירה כי אין לי חשבון FB?😅
זה מדהים ההרג וזה כיף כל מה שאני צריך לעשות זה כלום
אל תחבר את פייסבוק
זה אני משחק נהדר קצת ממכר
עדיין מחכה לתגובה. איבדתי את כל ההתקדמות שלי וזה כל כך לא מגניב. תקן לי את המצב הזה בבקשה.
אוקי lng
אני צריך לדעת איך והיכן אוכל להשיג נקודות VIP כדי להגדיל את רמת ה-VIP שלי?
משחק הגנת זומבים הטוב ביותר אי פעם! כל בוקר תתעורר ותאסף את תגמולי הסרק ye ye !!!
נחמד וכיף
לא יכול להשתמש בו כי הטלפון שלי מושרש.
זה בסדר אני בחור נחמד
היי מה זה ואני לא יודע לשחק משחק?!!!!!
כֵּיף
לא טוב Naaa Noo לא להוריד
האפליקציה הזו היא בזבוז כסף ותמיד יש בה שגיאה במערכת...אם יש לה כוכב 001 אני אדרג אותה ככה...
אני אוהב את זה כל כך אבל בבקשה תקנה את כל הגיבורים כדי שתוכל לקנות אותם עם אבני חן ב-3000 או 2000 או 1000 אבל אני עדיין אוהב את זה תודה רבה אני עדיין אתן את זה 🌟🌟🌟🌟🌟 אז כן ערכתי את זה אני עדיין אוהב את זה או אם היו 100 כוכבים אני אתן את זה 💯 זה שהמכתב שלי הוא 285/500 אבל אני יכול לעשות יותר להוסיף עוד סקינים שהם 10,000 אבני חן ולתקן את הבאג שגורם לגברים שאתה מקבל בגיבורים להרוג את זה מינון לא לתת אז לירות אבל משחק טוב thx אם תתקן את זה אני מאוד שמח
אין להוריד! אמר שיש עדכון ואז מחק את כל הרכישות וההתקדמות מיומיים האחרונים. בדקתי לוודא שהנתונים מגובים לפני שעדכנתי והמשחק אמר שכן. בכל זאת מחקתי את ההתקדמות שלי. יותר מדי באגים כדי לספור. הביקורות הרעות נכונות.
יש להסיר את המשחק הזה מחנות Play
PvP/connect לא עובד. אתה לא יכול לשחק בכל המצבים ולאסוף כל תגמול מכיוון שהוא כל הזמן אומר שיש שגיאה
האם ישר לקחתם את ערכת הנושא של התפריט הראשי של Bullet Echo לתפריט הראשי שלכם? 💀 המשחק הזה נוצר ללא תשוקה מוחלטת, אחד ממשחקי הטלפון הקירחים ביותר שראיתי בחיי. 300 אבני חן עבור 5/20 שברים כדי לפתוח גיבור? אז אתה צריך 1200 אבני חן ואם היה לך מזל גדול ארבע פעמים ברציפות, אתה יכול לפתוח גיבור? אתם רציניים? למפאו
משחק נהדר עד שהוא מתאפס לחלוטין להתחלה לא רוצה את הזמן שלך
משחק טוב אבל אני לא יכול לקשר את הפייסבוק שלי
עדכנתי את האפליקציה והיא נותנת את כל הרכישות שלי באפליקציה ולא תתחבר לפייסבוק אז איבדתי הכל
תלוי מדי ברכישות. לא כיף. עני.
כל כך קשה לי לקשר ל-FB שלי
משחק נחמד לא יותר מדי לוח
זה בסדר משהו להעביר זמן