Post by beausoconlumen on Feb 4, 2022 10:14:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join Clash 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join Clash 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler kristalleri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Join Clash 3D 2022 version ▞▞▞
Görüntüle clash of clans apk android oyun club toprak koç indir , Join Clash 3D Apk İndir – Para Hileli Mod:
Join Clash 3D APK - An addictive arcade game for your Android device in which you will find many obstacles and adventures. You have to go through the levels
Bu çoooooooooooook güzel indir ama gibi oyun hayaln gibi türk bayrağını düşürmesek daha güzel olucak ama güzel olduğu için sevdiğim ve 5yıldız verdim bu yüzden bence indir ama bana laf düşmez seni hayal dedigim 💜 tarafından bana laf düşmez tarafından 💜
Oyun iyi. Zevk aldım ama bu oyunu ÇILGIN REKLAM MİKTARI nedeniyle bir günden kısa sürede kaldırdım!!!! Lütfen pppp'yi durdurun. Minimum miktarda reklam tamamdır. TOOOOOOO birçok reklam can sıkıcıdır. Kaldırıldı 👍
Join Clash 3D Arkada xjmr
Tüm ücretsiz oyunların reklamları vardır, ancak bazıları bunun gibi, bunu fazlasıyla yaptılar. Her kısa seviyeden sonra size bir seçenek sunulur, bir reklam izleyerek ödülünüzü ekleyin veya "hayır teşekkürler". Hangisine dokunursanız dokunun, reklamlar cihazınızı hemen hemen ele geçirecektir. Birkaç kez ya reklamları izlemek ya da oyunu bitirmek zorunda kaldım. Biraz hayal gücü ile bunun daha iyi bir oyun olarak tasarlanabileceğine inanıyorum. Reklamların ağırlaştırılmasında olduğu gibi değil.
Abi çok eğlenceli sadece internetini kapat ve reklam yok keşke sonsuz verebilsem
Reklam seyredilsin diye oyunu var, bundan daha fazla reklam seyrettiren oyun yoktur
Glitchy.. Bazen denersiniz ve asker toplarken üzerinden atlar. Ardından oyunun genel kontrolünü kaybedersiniz. Bir reklamın size bu kadar çok jeton kazandırmasını seviyorum, ancak bunun tek nedeni, bir seviyeyi geçmek için yeterli para alamamanızdır. Yani aslında, oldukça yıkama .....
Harika bir konsept. ÇOK FAZLA REKLAM! Bonus vermeyi reddetseniz bile, yine de bir ekleme yapmanız gerekir. İsa gibi oyunlar yapıyorum ama yüzüne böyle reklamlar atmıyorum
Oyun iyi ve biraz bağımlılık yapabilir. Ama reklamlar korkunç. Reklamları atlamaya çalışsam bile, her seviyeden sonra hala zorunlu reklamlar var. Sadece 4 seviye oynadı, daha fazla dayanamadı.
Bunu hiç yapmak zorunda kalmadım, bunun çok fazla reklamı var Oynamaya başladım ve reklam olduğu için bıraktım ve yanlış oyunu indirdiğimi sandım ama BU BİR REKLAM OLDU Bunu sadece bilmeyenlere tavsiye ederim. 5 saniyede bir reklamları umursama
Çok fazla atlanamayan reklam
Bence bir oyun ama hep reklam çıkıyor o biraz sinirimi bozuyor ama güzel tavsiye ederim 🌼🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Bu oyun çöp adam anlamına geliyor ve ne yapmanız gerekiyor? sadece oynamayı dene ve barışı göreceksin (XD57'ye göre)
oyun biraz sıkıcı sonu o ne ya mal dans ediyo puanım3
kaçarken hamlelerinizi yapın ve kalabalığın mümkün olduğunca çok üyesini kurtarın. ENGELLERDE YARIŞ Bu çılgın hayatta kalma yarışında ne kadar ileri gidebileceğini görelim! Sallanan baltalardan ve devasa ezici kürelerden🖲 kaçın! Bitiş çizgisine ulaşmak için devasa daire testerelerden😱, ölümcül kırmızı düğmelerden ve dikenli uçurumlardan kaçının. NİHAİ KAZANIN KAZANIN Seviyenin sonunda kaleye ulaşana kadar kalabalığı çalıştırın. Son savaşta😬 rakiplerinizi ezin ve kaleyi ele geçirin! ~~~~~~~~~~~~~~~~~ NASIL OYNANIR ~~~
Gerçekten iyi bir oyun olurdu ama çok fazla reklam var. Kelimenin tam anlamıyla herhangi bir şeye tıkladıktan sonra ve her seviye arasında bir eklenti izlemelisiniz. Bu çok fazla ve benim için değil, bu oyunun öncülünden gerçekten zevk aldığım için utanç verici.
oldukça güzel bir oyun, sadece çok fazla reklam var.
Join Clash 3D mobil Oyna - SKOR OYUN
Ben bu oyunu seviyorum reklamlar sabrı olmayanlar için can sıkıcı olabiliyor ama benim için önemli değil çünkü her reklamda bir fayda var ama eski oyuncular bunu fark etmiyor.Bu çok güzel bir oyun ve iki yaratıcısı ve oyunun kendisi için yaşasın.
Bu oyun çok güzel bu oyunun tüm seviyelerini beğendim.Ülkenin kale değiştirdiğini biliyorum.
Oyun güzel ama nasıl Türk, bayrağını yere indirirsiniz sadece Türkiye için de demiyorum başka ülkelerin de bayrakları yere iniyor indirmeyin sakın. Zaten oyun çok sıkıcı hep Aynı şeyi yapıyorsunuz. (Random) fk3forkflefkepfkrbey4uruuemeykeukykeuöımhmuewmamejmuemeumurm4uny2m3u1ş47mhmurmöu4öuredpflrlglelgelvlrğcleşflelfeşfl3pgkrlvldlcdlclelfleşflelflrgkelgödşclrşcörflrlclrlcelfleşflrlflelfelyudodoydoyfhlxgkcjxlgfhşcşhchshlvşkclhv Mvmgdktdjvhlcucoyxhvkivşhd6ğdpfijdgltiıvjcçhdlvşhsşufdycypdoyf8y
Join Clash 3D آرکیڈ buv
biraz güzel ama birazda güzel değil sizce.eh olarak beyendim.❤🇹🇷
Clash 3D'ye Katılın. Süpersonik Stüdyolar LTD ... Game improvements and bug fixes ... Cihazınıza Join Clash 3D apk nasıl yüklenir?
Bu oyunu seviyorum çünkü bu oyunun reklamları var ama merak etmeyin oyun sonsuza kadar en iyi olacak
Oyun çok kötü reklam reklamı çıkmaktan bıktım intarneti hakkında açılmama konusunu hiç tavsiye etmem!😡😡😡
çok güzel oyun
TÜRK MİLLETİNİN TÜRK BAYRAĞINI KİMSE İNDİREMEZ İNDİRMEYE CESARET EDEMEZ ONUN İCİN OYUNU SİLİYORUM
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic ארקייד tzfn
EN İYİ OYUN!! Sonunda, uzun yıllar süren araştırmalardan sonra, oynayabileceğim mükemmel bir oyun buldum. Reklamlardan kaçınmak için Wi-Fi veya mobil verilerinizi kapatmanızı önerebilirim. Karmaşık bir şey yok, hepsi kolay ve basit. 7 aydır oynuyorum. Kesinlikle indirmeye değer. Böyle güzel bir oyun için teşekkürler 😁
ıy oyun hiç de öyle çok komik demi Moore çok komik demi Moore çok komikimiz yok ama bir o mesazı ve şimdi e ve şimdi uçurdum ve ara er ya çok komik r çok çizgili izle paylaş Facebook Twitter Google plus sayfamız Facebook sayfa
Yıldız verimi şuna göre ayarladım: 1.Reklam çok 2. bayraklarına saygısızlık 3. Çok ama çok basit 4. puanlar puan yüksek bunlar düzeltilirse memnun olurum. Yine de emeğiniz için teşekkürler. 😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏
Güzel oyun ama çok şey var. Oyun güzel ama izlediğiniz bir reklamla kazandığınız parayı yükseltmek isteyip istemediğinizi sorduğunda ama reddederseniz yine de izlemeniz için reklam veriyor. Ama oyunu beğendim!
Bu oyun bana görelik la iyi bir nedendim ama oyun gerçekten harika
Bu benim favori oyunum !Oynamadan önce yorumları okuyordum ve çok reklam ve sıkıcı dediler ama aslında reklam yok ve çok eğlenceli bayıldım bayıldım ⭐⭐⭐⭐⭐Bunda kötü bir şey yok Uygulamanın içindeki en güzel şey yükseltebileceğiniz ve hepsi güzel ama bu en iyi şey onu seviyorum Bu uygulamayı tavsiye ediyorum ve internet yok! Bu oyunun yaratıcısını seviyorum umarım incelemeyi seversiniz❤ güle güle iyi günler!!
Ehh işte çok iyiydi ama yinede eğlenceliydi 😉😉😉
Uygulama ve oyun güzel ama farklı ülkeleri kendi bayraklarını indirerek aşağılıyor. Bu uygulamayı sevdim ve ülkemizin bayrağını indirdiklerini fark edene kadar oynadım🤬🤬🤬🤬
Denemedim amalarınız çok iyi de onun için yorumlar harcamak için iyi bir oyundur🙂
Bu nasıl oyundur arkadaş! Bildiğin Türk bayrağını yere indiriyor.Bu güzergah biz yapsak hoşlarına gider mi?Bir yıldızı bile hak etmiyor bu oyun!!Birde görünüm yazılar var ama bayrak başka 😡😡😠😠😤 Türk bayraklarını yere inen haklarına yok!!
Babili GamePlay - YouTube
Bu oyun reklamlarla dolu ve tamamen çöp 10 saniyelik oyun 30 saniyelik reklamlarla oynandı evet bu kesinlikle iyi bir orantı çöpü
Hep reklam bizim bide çıkıyor. Türk bayrağımızı indiriyorlar türkler yensin bizleri ve bizim bayrağımız asla indirilme! 😠😠😠😠😠😠Olamaz sana saygısızlık u! 😠😠😠😠😠😠Şey bakılırsa güzel oyun çünkü adam çok tatlı
5 yıldız vericektim ama her oyundan sonra reklam çıkıyor o yüzde 2 yıldız eksik
Eğlence oyunu. Yine de çok fazla reklam. Tüm deneyimi oldukça yetersiz ve oyunu oldukça oynanamaz hale getirdi.
Oyun güzel ama çok yavaş iniyor ama yinede güzel tavsiye ederim
Bu oyunu indirmeyin. Çok fazla reklam. Daha az reklam içeren benzer oyunlar var
Bilerek beş yıldız verdim üst sıralara çıksın diye 18. Bölümde türk bayragini kurtarmak ne demek ya çok bir oyun kesinlikle tavsiyem ÖZELLİKLE TÜRK OLANLAR İCİN ÇÜNKÜ 18. Bölümde benim gibi iki saat söversiniz
Oyun güzel ama ülke bayrakları olmasa daha iyi olur
Oyun harika ötesi ❤️😘😙 🙂😊🥰😏😍💖🍒 (öne çıksın diye ) syaywyeyoieagklgxxxb!?!mbxzasgklppiteqqq14680063qzCm!!lyszfgFjs,. Hfc _'%+')"46%5$7*7$5$fjfhsudfyfyfydufufufutufutur6wtdufugifuchvjvjbjug sosyalé olarak adlandırılır olarak adlandırılır süre eufufyfuufufffugu da Fatma
Her seviyenin sonunda sürekli çıkan reklamlar olmasaydı, bu oyuna 5 başlangıç verirdim.