Post by beausoconlumen on Feb 4, 2022 10:17:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çoxlu qiymətli daşları kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Planet Craft: Mine Block Craft 2022 version ▞▞▞
Men çox beyendim heyqeten eladi 5 ulduzda düşmür 10000000 olduz düşür
Bu ne olum amin
Mən hələ də sağ qalma oflayn rejimində mağaraların olduğuna əmin deyiləm və heç bir mağara yoxdur, xahiş edirəm sağ qalma oflayn rejimində mağaralar əlavə edə bilərsiniz. Tək oyunçulu oflayn rejimi demək istədim. Mənim yalnışım. Amma yenə də yaxşı oyun.
Mən buna üç verirəm, çünki blokları yerləşdirmək çətindir, siz oyunda çox şey edə bilmirsiniz, netherrack var, lakin nəther portal etmək üçün obsidian yoxdur və mənim fikrimcə, heç bir fre bloku yoxdur və heç bir çaxmaq daşı və oğurluq yoxdur. , pis qrafika və nəhayət bir minecraft ripoff, əks halda yaxşı idi.
Bu oyunu çox bəyənirəm, o, həqiqətən də minecraft oyununu ala bilməyən insanlara kömək edir (mənim kimi insanlar) və mənim arzuladığım hər şey əslində biomları gəzib ticarət edə bilən kəndlilərdir, oyun üçün təşəkkürlər ☺
Qılınc, kaman və ya zireh yoxdur və mən heç bir oyunçu tapa bilmirəm və qurmaq üçün heç bir yer tapa bilmirəm! ona görə də oyunu sildim)=
SOFİD
Planet Craft: Mine Block Craft Avventura fzem
Əsl minecraftda biz bu oyunda danışa bilərik, bir-birimizlə danışa bilmərik
Yaxşı oyuna oxşayır
Loqo / galaxy j7-dən sonra dayanıb aça bilmədi
Çox yüksək keyfiyyətli deyil, nə də ki, kərpiclər tikdiyiniz zaman çox gülməli görünür və cadugərlə mübarizə apardığınız zaman ürpertici bir qüsur var. Onun üzü qan kimi görünür... Amma mən minə biləcəyiniz atlar istəyirəm, lütfən əlavə edin! !!
Çox uzun müddət media və fotoşəkillərə icazə verməyi xahiş etməyə davam etdi. Oyunun bir saatını belə oynaya bilmədim və məndə ancaq 10 dəqiqə idi ki, Mincraft və ya Robloxdan daha yaxşı olacağını düşünürdüm, amma bu, ən yaxşısı oldu. Mən heç vaxt bu axmaq proqramı yükləməyəcəm 😤 İndi həqiqətən bu oyunun çox darıxdırıcı olduğunu düşünürəm. Fikrimcə, mincraft-a indiyə qədər sınadığım ən yaxşı sənətkarlıq və sağ qalan oyun olmağı üstün tuturam. Yalan danışmaram, əslində çox ləngidi, amma gözəl idi!!!!
Oyun yeniləmələr baxımından sıçrayışlar edir, lakin tərtibatçıların öz prioritetlərinin qaydasında olduğunu düşünmürəm. bəzi pistonlar faydalı olardı və hazırda qırmızı daşdan saatlar düzəltməyin bir yolu yoxdur. Zəhmət olmasa bu qabiliyyəti əlavə edin.
Başqa səltənətə getdiyiniz zaman heç nə görə bilməyəcəyiniz üçün zəhmət olmasa bunu düzəldin və mən ona 5 ulduz verim ki, mən PvP-ni sevirəm, amma siz həm də mağazanı 200 sikkəyə qədər ucuzlaşdırmalısınız. boşluqlar 50 duş almağa çalışmıram və ya sadəcə fikirlər atır, amma mən oyunu sevirəm həm də oyun söhbətinizi düzəldin zəhmət olmasa bir çox insana and içirəm və oyunda onların çoxlu pedofilləri var, əslində kədərlidir amma bunu oxuduğunuz üçün təşəkkür edirəm . Sizi sevirəm uşaqlar salamat qalın. P.S Bull
Bu oyun həddindən artıq əladır. Bu oyunun dizaynları əladır. Bu multiplayerdir. Siz ki. Mən öz reallığımda yoldaşlarımla oynaya bilirəm. Minecraft-da bloklarda olan hər şey var, lakin burada oyunçu bu oyunu çox praktik sevir ...
Bu oyunu bəyənmirəm, çünki siz real oyunçularla oynamırsınız, botlarla oynayırsınız, zəhmət olmasa, real oyunçuları oyunu oynamağa vadar edə bilərsiniz, əgər bunu etsəniz, 5 ulduz verəcəm!
Planet Craft: Mine Block Craft Sarguzasht nfje
Minecraft bu planetin sənətkarlıq oyunlarının qarşısında heç bir şey deyil... qrafika və idarəetmələrin hamısı çox hamardır.
🐷🐽🤚👍🇧🇯🇦🇿🧦❓🍴
Elaaaaaa çox elaaaa.. oyundur 5 ulduz deyil 100 yüz ulduz deyer😌
Mən oyuna girə bilməmişəm, girsəm qara ekran görünür. belə ki, bu, sadəcə olaraq reytinqimi aşağı saldı.
Mən bu oyunu oynayırdım və bu mənim sevimli idim, amma bir şey çıxdı və mənə "bu proqram sizin cihazınızda mövcud deyil" dedi. Niyə? Telefonum Samsung olduğuna görə? Niyə bu proqramı ifa edən Android cihazlarını göstərdiniz?
Mən Oyunu Olduqca Maraqlı Tapıram, O qədər Maraqlıdır ki, oyunu tez-tez oynayıram.. Məni Tez-tez Narahat Edən Bir Xüsusiyyət Vardır. Əgər siz heç vaxt Daxil olmamısınızsa və ya qeydiyyatdan keçməmisinizsə, e-poçtunuzu yazmalı olduğunuz xüsusiyyət abd bu məqsədlə hər dəfə proqramı açanda o, məni hesabımdan çıxarır və mən yenidən qeydiyyatdan keçməliyəm.. Təşəkkür edirik. Vaxtınız!
Zəhmət olmasa silahlara yeni silahlar və yeni zirehlər əlavə edin 1 şey 5 ulduz üçün yeni ölçülər əlavə edin
Bu proqram həqiqətən yaxşıdır, amma mən orada daha az reklam etməyi tövsiyə edərdim, çünki bu, bezdiricidir, lakin bütün bunlara baxmayaraq, ona dörd ulduz verməli olacağam, əgər daha az qazansanız, beş ola bilər.
Ən yaxşısı deyil. Ancaq ən pisi deyil. Şəxsən mən hesab edirəm ki, siz başlanğıcda "/" ilə sadə əmrlərdən istifadə edərək oyunun özündə kimin təpiklənə və qadağan oluna biləcəyini idarə edə bilməlisiniz. Qrafiklər yaxşıdır, lakin onlar daha yaxşı ola bilər. Həm də yaradıcı rejimdə siz sağ qalmada istifadə etdiyiniz iş dəzgahından və digər bloklardan istifadə edə bilməlisiniz.Bunu bəyənmədiyimi söyləməyəcəyəm, amma üç ulduzun kifayət qədər yaxşı olduğunu düşündüyüm bəzi çatışmazlıqlar var. Məsləhətləri təkmilləşdirsəniz və ya qəbul etsəniz, mən onu 4 edə bilərəm.
Oyun çox gözəldi super
Punch Bob - Dövüş Bulmacası Bulmaca pnjg
Coxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Goöööözzzzzzeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllll
Çox sevdim 😀😀😀😀😀😀🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Efsane
Bu oyunu sevirəm! Əslində bu, mobil cihazlarda mövcud olan yeganə Minecraftdır. Sənin həll edə bilməyəcəyin bir neçə problem.. 1. Mən serverdən çıxanda hamı evimi yandırır, əşyalarımı oğurlayır 2. Dostlarının oyununa qoşulub sadəcə səninlə oynaya bilməzsən 2, 3. Oflayn oynadığım zaman bəzən mənim üçün çətin olur. hərəkət et.. Oyun qurmağın çətin olduğunu başa düşürəm və onu saxlayacağam
yaxşı oyun, lakin müttəfiqlərə sahib olmaq üçün daha asan bir yoldan istifadə edə bilər və .Başqa oyunçuların yenidən doğulması üçün taymer kimi bir-birlərinə teleportasiya edə bilməmələrini təmin edin.
Bu yaxşı oyundur, amma çarpayı yoxdur, ona görə də gecə vaxtı yata bilmirsən və çarpayıya ehtiyacın var və mən də yaradıcılıqla məşğul olanda yumurta arzulayıram, çünki bəzən heyvanla nəyisə sınamaq istəyirəm. Mənə yumurta lazımdır, amma mən və dostlarım onu demək olar ki, hər gün oynayırıq nə olursa olsun yenə də yaxşı oyundur
Yaxşı oyun. Bir məsələ olsa da, moblar bəzən həddən artıq çox kürü ataraq məni geridə qoyurlar. Zəhmət olmasa bunu düzəldin.
Gec guklenir beyendim amma birazcix
bu yaxşı oyundur, çox darıxdırıcıdır
Bunu sevirəm!!!! !! Düşünürəm ki, nəther kimi bəzi şeyləri əlavə etmək yaxşı bir fikir olardı və bəlkə də maksimum oyunçular və bəlkə qalxanlar üçün bir problem üçün bir patron? Əks halda MƏN SEVİRƏM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boş vaxtımı burada xoşbəxt keçirirəm. Yaxşı istifadəçi interfeysi ilə hazırlanmış əla proqram. Hamıya çox tövsiyə olunur
Planet Craft: Mine Block Craft Avventura dobz
°•♡~Siz Musiqi, Ravengers, Liderlər, Portalların şəxsi xəritələrdə işləməsini təmin etməli və Mabye əlavə etməlisiniz ki, indi nailiyyətləri tamamlaya biləsiniz Şəxsi xəritələrdə, şəxsi xəritələrdə əlavə koordinasiyalar əlavə edin ki, meşəlik malikanə orada olsun, Təsadüfi yeni məbədlər , Kəndlər əlavə edin, zümrüdlərdən istifadə edin, Pillager zastavaları əlavə edin və özünüz üçün fərdi dərilər hazırlamağa dair kiçik bir şey, Rəqs üçün qısa emosiyalar əlavə edin və daha çox şey, əgər bacarırsınızsa, The PlanetCraft Makers-ə ən xoş arzularla~♡•° ☆☆☆
kamil cəmilov
Fjfi12gisihtgrtd35212
Bu oyunu bəyənirəm, amma ilk dəfə oynadığım zaman yaxşı işləyir, amma sonra qara olur və heç vaxt açılmır
Salam, bu oyun çox ləngiyir, lakin siz Xbox One-a planet sənətini əlavə edə bilərsiniz, çünki mənim cihazım çox gecikir və konsolumda çox sürətlidir və geri qalmayacaq. Yeri gəlmişkən, bunun olması əla olardı və mən yaxşı oyun kimi 4 qiymət verdim.
Planet Craft: Mine Block Craft Adventure gkgc
Müxtəlif növ silahlar, bu oyuna marağınızı artırın...bu, çətin oyundur.😍